Ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών για την εμπλουτισμένη
και διαδραστική παρουσίαση εκθέσεων

Παρουσίαση του INNOVEXPO στο 2019 Excite Conference

Με μεγάλη επιτυχία το INNOVEXPO παρουσιάστηκε ποικιλοτρόπως στο ετήσιο διεθνές συνέδριο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Κέντρων και Μουσείων Επιστημών ECSITE, το οποίο φέτος διοργανώθηκε στην Κοπεγχάγη της Δανίας από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου 2019, με θέμα «Pushing boundaries».

Στις 6 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε προφορική ανακοίνωση με τίτλο «INNOVEXPO, Developing innovative applications for enhanced and interactive expositions», στο πλαίσιο της συνεδρίασης «What’s new in touring exhibitions – 2».

Επιπρόσθετα, το INNOVEXPO παρουσιάστηκε στο αποκαλούμενο Ecsite Business Bistro, δηλαδή στην εμπορική έκθεση που διοργανώθηκε ως παράλληλη δράση του προαναφερθέντος συνεδρίου. Σε εκθεσιακό περίπτερο, το οποίο μισθώθηκε από την TETRAGON, εγκαταστάθηκε Roll Up Stand Banner με εποπτικό υλικό σχετικά με το INNOVEXPO. Στον ίδιο χώρο ήταν διαθέσιμο το ενημερωτικό φυλλάδιο του έργου στην αγγλική γλώσσα, ενώ σε οθόνη φορητού υπολογιστή προβαλλόταν μία ειδικά διαμορφωμένη παρουσίαση για το INNOVEXPO και τη μέχρι σήμερα πορεία υλοποίησής του.